Afvoer verstopt Tiel

Een verstopte afvoer komt op geen enkel moment gelegen. Ervaart u al stress door de dagelijkse werkzaamheden, dan bereikt de spanning een piek! Gelukkig hebben wij een zeer ervaren rioolvakman voor werkzaamheden in Tiel geselecteerd. Is uw afvoer verstopt en wilt u hier vandaag een oplossing voor? Wij regelen het.

Wat zijn de gevolgen van een verstopte afvoer?

Binnenshuis kunnen afvalwater en resten worden afgevoerd. Buitenshuis kan het hemelwater over de dakgoot en door regenpijp naar de riolering stromen. Treedt er binnen of buiten een verstopping op, dan kunt u extra narigheid verwachten.

 1. Als het water in uw dakgoot niet weer weg kan, stroomt het over de rand heen. Het water valt dan op uw buitenmuren. Als u dit niet op tijd weet te voorkomen, kunt u binnenshuis last krijgen van schimmelgroei en waterschade.
 2. Wie ooit een volle pan met frituurvet in een afvoer heeft gegoten, weet dat we het menen: het kost ruim een dag om dit soort resten te verwijderen.
 3. Een defecte leiding kan niet alleen verstoppingen veroorzaken, maar ook lekkages en stankoverlast met dit meebrengen. U bent gewaarschuwd!

Afvoer verstopt: wat kan de riooldeskundige voor u doen?

 • Verstoppingen kunnen handmatig of met mechanisch gereedschap worden verwijderd, denk aan een frees of een hogedrukreiniger.
 • Als de vakman de verstopping niet kan bereiken, kan hij deze eerst opsporen met een rioolcamera.
 • Bij lekkage en stankoverlast is inspectie ook mogelijk.
 • Zijn er reparaties nodig? Dan zal de vakman dit eerst met u overleggen. Zo houdt u grip op de kosten.
 • Is de verstopping zonder verdere complicaties verwijderd? Dan kunt u meteen weer gebruik maken van uw sanitair.
 • Onze expert geeft u nog vrijblijvende adviezen om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Afvoer verstopt: wat kost een ingreep?

Het is niet mogelijk om vaste prijzen op te geven. Dat komt omdat verstoppingen niet altijd met dezelfde middelen en in hetzelfde tijdsbestek kunnen worden opgelost. U kunt onze vakman wel naar een prijsindicatie vragen, dan heeft u toch wat zekerheid. Als onze expert eenmaal ter plekke is, kan de definitieve prijs worden bepaald. Maakt u zich hierbij geen zorgen, want:

 • Wij maken alleen eerlijke berekeningen!
 • U krijgt een helder overzicht van de kosten. U weet precies waar u voor betaalt?
 • Wij voeren geen werkzaamheden uit zonder uw toestemming.
 • Onnodige werkzaamheden? Ook daar doen wij niet aan!

Voor u ons belt: nog een paar tips!

 1. Trek de wc niet nog eens door bij een verstopping. De pot zou kunnen overstromen!
 2. Gebruik liever geen chemische middelen tegen verstoppingen. Ze zijn duur en ze kunnen schade aanrichten.
 3. Pas op met ontstoppingsveren, tenzij u weet hoe deze gebruikt moeten worden. Een verkeerde beweging kan een leiding bekrassen of doorboren.

Bel ons nu voor een verstopte afvoer?

Hoe langer u wacht, hoe meer kans op waterschade, stank of zelfs rioolvliegjes. Bel ons daarom meteen zodra u merkt dat de afvoer hardnekkig verstopt is. In Tiel hebben wij zeer goede specialisten klaarstaan die niet kunnen wachten om u te helpen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!