Riool ontstoppen Tiel

Een rioolontstopping in Tiel doen wij graag voor u!

Een riool ontstoppen kan vies en frustrerend werk zijn. Zeker als niet duidelijk is waar de blokkade zich precies bevindt: in de binnen- of buitenriolering. Onze Tielse rioolvakman komt daar wel achter. Hij neemt al het mogelijke gereedschap mee om de blokkade op te sporen en hij kan deze met een professionele methode verwijderen. U kunt nu al bellen voor een afspraak!

Rioolontstopping: wat als het probleem groter is dan gedacht?

Het is mogelijk dat de blokkade in uw riool is ontstaan door een ernstiger rioolprobleem. De expert zal u waarschuwen als hij dit vermoedt. Met een rioolcamera zal hij uw riolering dan nader moeten onderzoeken op:

  • leidingbreuken
  • wortelgroei
  • verzakking van het riool
Als er inderdaad sprake is van een dergelijk probleem, dan heeft u mogelijk wel vaker last van een geblokkeerd riool. Misschien heeft u wel vaker een specialist hiervoor moeten inschakelen. Onze experts bieden u echter definitieve oplossingen: welke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren om voor eens en altijd af te rekenen met uw rioolprobleem? En welke kosten zijn daar precies aan verbonden? Kiest u voor ons, dan kiest u niet alleen voor vakkundigheid, maar ook voor zekerheid!

Uw riool ontstoppen: hoe gaan wij te werk?

Onze specialist kiest het gereedschap en gaat aan de slag met de verstopping. Afhankelijk van wat uw riolering blokkeert, kiest hij voor een frees, een ontstoppingsveer of een hogedrukreiniger. Zit de blokkade te diep, dan moet onze expert een inspectie uitvoeren. Dit kan op drie manieren:

  • De expert onderzoekt uw riolering met het blote oog (visuele inspectie).
  • Met een rioolcamera kunnen gebreken in uw riolering gevonden worden.
  • Bij stankoverlast gebruikt de expert een rookgenerator om eventuele leidingbreuken op te sporen.

Kosten rioolontstopping Tiel

U wilt zo snel mogelijk geholpen worden en dat zal ook gebeuren! Maar hoe zit het met de kosten voor het ontstoppen van uw riool? Helaas kunnen wij geen vaste prijzen opgeven. Dit heeft alles te maken met de aard van de werkzaamheden. Voor de ene opdracht zijn namelijk meer tijd en materialen nodig dan voor de andere. Wel kunt u ons alvast bellen voor een prijsopgave. Onze expert maakt graag al kennis met u!

Nieuwe blokkades voorkomen

We kunnen ons voorstellen dat u niet nog eens op een verstopping zit te wachten. Natuurlijk zijn wortelgroei en andere ernstige rioolproblemen niet zo makkelijk te voorkomen, maar u kunt wel uw aandacht richten op het onderhoud van uw riool. Hier een paar tips!

  1. Spoel uw afvoeren maandelijks met wat soda en heet water.
  2. Haal zoveel mogelijk haren uit uw sanitair na gebruik. Los zeepresten ook goed op voor u ze wegspoelt.
  3. Gebruik geen chemische ontstoppers. Deze kunnen uw leidingen ernstig beschadigen. Bovendien zijn ze zeer slecht voor het milieu en verstoren ze de waterzuivering.

Uw riolering ontstoppen in Tiel? Bel ons.

Natte vloeren en keukenkastjes. Resten die uw vloeren vervuilen. Mogelijk zelfs ongedierte, zoals rioolvliegjes. Onze specialist uit Tiel helpt u deze ellende graag voorkomen! Een riool ontstoppen is ook een vak apart: dat zult u wel zien als onze expert aan het werk gaat. Bel ons voor een afspraak of als u alvast een prijsopgave wilt hebben. Onze vakman staat u graag persoonlijk te woord.

Riool ontstoppen Tiel?

Wij staan 24/7 voor u klaar!